Basın Bültenleri

Bültenler

Daha fazla yükle
Aralık 2015

Berko İlaç Çalışanları Engelleri Kaldırdı

İnsan sağlığına katkıyı amaç edinmiş, hızlı büyüme grafiği ve inovatif ürünleriyle dikkat çeken Berko İlaç, çalışanlarına yönelik “Engelliye Doğru Yaklaşım” eğitimi düzenledi.

Aynı zamanda “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” ve “5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü”ne dikkat çekerek bu konudaki toplumsal duyarlılığa katkıda bulundu.

Berko İlaç, Düşler Akademisi iş birliği ile 4 Aralık 2015 tarihinde çalışanlarına yönelik “Engelliye Doğru Yaklaşım” eğitimi düzenledi. Nüfusumuzun yüzde 12’si gibi bir kısmını temsil eden, gerek fiziksel gerekse sosyal nedenlerden ötürü toplumsal hayat içerisinde yer alamayan engelli ve sosyal dezavantajlı bireylerin, topluma katılımlarının sağlanmasını ve onları cesaretlendirecek adımların atılmasını kolaylaştırmak adına organize edilen eğitimde Buket Demirel, Tanyel Süzer ve Levent Tilkat sunumlarını gerçekleştirdiler.

Eğitim kapsamında, engelli bireylere doğru yaklaşımın nasıl olması gerektiği üzerine temel bilgi ve öneriler aktarılarak, sosyal farkındalığın oluşturulmasına katkıda bulunuldu.