Basın Bültenleri

Bültenler

Daha fazla yükle
Kasım 2014

Berko İlaç Çalışanlarını Soğuk Algınlığı Hakkında Bilgilendirdi

Berko İlaç, İburamin Cold Tablet‘in firma içi lansmanını gerçekleştirdi. Berko İlaç Merkez Ofis’te ve Berko İlaç Üretim Tesisleri’nde gerçekleşen lansmanda çalışanlar soğuk algınlığı hakkında bilgilendirildi.

Toplum sağlığına katkıyı amaç edinmiş, hızlı büyüme grafiği ve inovatif ürünleriyle dikkat çeken Berko İlaç, çalışanlarına yönelik firma içi lansman etkinliği gerçekleştirdi. Merkez ofis ve üretim tesisleri olmak üzere iki ayrı organizasyonla gerçekleşen İburamin Cold Tablet’in lansmanında çalışanlar soğuk algınlığı hakkında bilgilendirildi. Berko İlaç Medikal Departman Müdürü Dr. Celal İlikçi tarafından aktarılan soğuk algınlığıyla ilgili bilgiler çalışanlar tarafından ilgiyle dinlendi. İkramlar ile devam eden lansmanda çalışanlar hem keyifli vakit geçirdi hem de kış aylarında sıkça karşılaşılan soğuk algınlığı hakkında bilinçlendi. Etkinlik esnasında çalışanların ziyaret edip promosyon malzemelerinden alabileceği stantlar da kuruldu.

Toplum sağlığına verdiği değeri çalışanından başlayarak gösteren Berko İlaç, önümüzdeki dönemde de çeşitli eğitimlerle ve firma içi lansman etkinlikleriyle çalışanlarını bilgilendirmeye devam edecek. Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran konuyla ilgili, “Bizim için toplum sağlığının önemi kadar çalışanlarımızın sağlığı da çok önemlidir, bu sebeple çalışanlarımızı sağlıkla ilgili konularda bilinçlendirmek önceliklerimiz arasında. Dönem dönem sağlık taramaları ve seminerler vesilesiyle çalışanlarımızı destekliyoruz. Önümüzdeki dönem bu tarz projelere devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.