Basın Bültenleri

Bültenler

Daha fazla yükle
Ağustos 2017

Berko İlaç Çalışanlarının Gelişimine ve Sağlığına Önem Veriyor

30 yılı aşkın süredir “sağlıklı yarınlara” vizyonuyla insan sağlığına katkı sağlamayı amaç edinen Berko İlaç, yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği iç iletişim projeleriyle de dikkat çekiyor. Berko İlaç, iş stresini azaltmak, motivasyonu arttırmak, farklı birimler arasındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet hissini daha da pekiştirmek amacıyla pek çok iç iletişim projesi gerçekleştiriyor.

Yürütmekte olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle adını sıkça duyuran Berko İlaç, bünyesinde çalışanları da unutmuyor. Yoğun ve stresli şehir yaşamı içerisinde çalışanlarının gelişimlerini ve sağlıklarını ihmal etmelerini istemeyen Berko İlaç, gerçekleştirdiği etkinliklerle çalışanlarının kişisel gelişimine ve sağlığına verdiği önemi ortaya koyuyor.
Berko İlaç, işbirliği yaptığı kurumlardan gelen doktorlar ve uzmanlar vasıtasıyla çalışanlarının sağlığını korumaya ve geliştirmeye yönelik bilgilendirici seminerler düzenliyor. 2017 yılında gerçekleştirdiği etkinlikler arasında, “Ağız ve Diş Sağlığı’’,’’Sigarayı Bırakma Yöntemleri ve Sigaranın Zararları’’, “İş Hayatında Duruş ve Oturuş Bozuklukları” seminerleri yer alıyor. Aynı zamanda çalışanlarının aileleriyle olan iletişimine de önem veren Berko İlaç, 2017 yılı ilk çeyreğinde “Ebeveyn Tutumları ve Aile İçi İletişim’’ başlıklı bir seminer düzenledi. Çalışanlarının kişisel gelişimini de atlamayan Berko İlaç, “Profesyonel Hayatta Liderlik ve Yöneticilik”, “Kendine Giden Yolculuk” ve “Bireysel Yatırımlar” seminerleri düzenledi.
“Sağlıklı yarınlara” vizyonundan yola çıkan Berko İlaç, sporun sağlıklı yaşam için önemini de unutmuyor ve çalışanlarını spora teşvik ediyor. Bu doğrultuda Berko İlaç bünyesinde kurulan Berko İlaç Basketbol Takımı adından söz ettirmeye başladı. Kurumlararası 3×3 Tek Pota turnuvada, ilk katıldıkları yıl çeyrek finale kadar yükselen takım, düzenli antrenmanlarına başladı ve bu yıl şampiyon olmayı hedefliyor. Yine 2017’de kurulan Berko İlaç Kürek Takımı Kurumlararası Dragon Festivalinde 80 firma arasında 38. sırada yer aldı. Berko İlaç Koşu Takımı ise iki yıldır Avrasya Maratonunda 10 km koşuyor ve Koruncuk Vakfı yararına bağış topluyor. Tüm bunların yanı sıra her yıl Masa Tenisi ve Tavla Turnuvaları düzenleyen Berko İlaç, iş stresini azaltmak, motivasyonu arttırmak, farklı birimler arasındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet hissini daha da pekiştirmek amacıyla pek çok iç iletişim projesi gerçekleştiriyor.