Basın Bültenleri

Bültenler

Daha fazla yükle
Ekim 2014

Berko İlaç Kurumsal İletişim Departmanı Kuruldu

Berko İlaç, Kurumsal İletişim Departmanı ile dış paydaşları ve çalışanları nezdinde var olan pozitif algısına ve itibarına daha da katkı sağlamayı hedefliyor. Kurumsal İletişim Departmanı için gerekli atamalar gerçekleştirildi.

Eylem Beran, Berko İlaç Kurumsal İletişim Direktörü olarak bölümün başına getirildi. İstanbul Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü mezunu olan Eylem Beran, iş hayatına Berko İlaç satış departmanında başlamıştır. Daha sonra sırasıyla CRM, eczane kanalı yönetimi, pazarlama gibi birimlerde görevler üstlenmiştir. Son yıllarda da iş geliştirme amaçlı yurt dışı seyahatleri gerçekleştirmiştir. Berko İlaç Yönetim Kurulu Üyesi olan Beran, eylül ayı itibarıyla Berko İlaç Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yapmaya başlamıştır.
Fidan Bayraktar, Berko İlaç Kurumsal İletişim Uzmanı olarak göreve başladı. Marmara Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü’nde öğrenimini tamamlayan Fidan Bayraktar, çalışma hayatına 2005 yılında Acıbadem Göz Hastanesi’nde başlamıştır. Daha sonra London Imperial College bünyesindeki PCRF (Pro Cancer Research Fund) Derneği’nde iletişim ve kaynak geliştirme biriminde görev yapmıştır. Son olarak da 2010 – 2014 yılları arasında WORKSHOP Dergi’de yazı işleri müdürü olarak çalışmıştır. Bayraktar, eylül ayı itibarıyla Berko İlaç Kurumsal İletişim Uzmanı olarak görev yapmaya başlamıştır.