Basın Bültenleri

Bültenler

Daha fazla yükle
Şubat 2015

Berko İlaç Pharma Power Conference 2015’teydi

Berko İlaç, ilaç ve sağlık dünyasını bir araya getiren, sektörün ve sektör çalışanlarının gelişimine ve ilerlemesine katkı sağlayan Pharma Power Conference 2015’te “Geleceğin Satış Yönetimi, İleri Satış Teknikleri ve Uygulamaları” başlıklı oturumda güncel duruma ilişkin görüşlerini ve geleceğe yönelik öngörülerini paylaştı.

Bu yıl dokuzuncusu yapılan Pharma Power Conference 2015, Sheraton Maslak Hotel İstanbul’da 19 Şubat tarihinde gerçekleştirildi. İlaç ve sağlık sektörü temsilcilerinin hem konuşmacı hem de katılımcı olarak yer aldığı konferansta, ilaç ve sağlık sektörüne yönelik güncel konular konuşuldu.

Berko İlaç Satış Direktörü Hüseyin Polat “Geleceğin Satış Yönetimi, İleri Satış Teknikleri ve Uygulamaları” başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer aldı. Polat konuşmasında, tıbbi tanıtım temsilcilerinin değişen niteliğine, bölge müdürlerinin rolüne, portföy yönetimine, eczane kanalındaki değişimlere ve çok kanallı pazarlama yöntemlerine değindi. Hüseyin Polat, “İlaç ve sağlık sektöründe yeni bir dönem başlamış olsa da, tıbbi tanıtım temsilcilerinin rolü değişmiş olsa da ve dijital pazarlama yöntemleri uygulanmaya başlanmış olsa da özellikle Türkiye’de, duygusal bağlarla kurulmuş yüz yüze tanıtım hala önemini koruyor. Bu topraklarda şu anda ve yakın gelecekte insan unsuru olmayan bir tanıtımın çok başarılı olacağını düşünmüyorum.” şeklinde konuştu.