Basın Bültenleri

Bültenler

Daha fazla yükle
Ağustos 2017

Berko İlaç, “Sanat ve Biz” Sergilerine Desteğe Devam Ediyor

Topluma sanatla katkı sağlamayı amaç edinen Berko İlaç, İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV)’nın “Sanat ve Biz” projesine destek olmaya devam ediyor. İZEV gençleri, “Sanat ve Biz” projesi ile Türkiye genelinde farkındalık yaratıyorlar.

Topluma sanatla katkı sağlamayı amaç edinen ve bu doğrultuda projeler geliştiren Berko İlaç, sosyal sorumluluk konusuna verdiği önemden yola çıkarak İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV)’nın “Sanat ve Biz” projesine destek oluyor. Down sendromlu gençlerin sesini sanat aracılığıyla duyurmayı hedefleyen “Sanat ve Biz” projesi ile down sendromlu gençler, dünyaca ünlü 12 klasik esere yüzleri ile hayat vererek “Biz de Varız!” mesajı veriyorlar.

Proje lansmanının Ocak 2017’de gerçekleştirildiği “Sanat ve Biz”, İstanbul’da çeşitli alışveriş merkezleri ve üniversitelerde başladığı farkındalık yaratma çalışmalarını Türkiye genelinde sürdürmeye devam ediyor. Bursa, Ankara, Konya, İzmir ve Muğla’da açılan sergiler, ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi ve destek görüyor.

Proje sponsorları arasında yer alan Berko İlaç, aynı zamanda sergilere katılım göstererek her yönden projeye destek oluyor. Sergi davetiyelerini ve duyurularını bulundukları illerde görev yapan doktorlara ve eczacılara ulaştıran Berko İlaç saha ekibi, sergilere katılarak özel gençlerle bir arada vakit geçirme ve “Biz de Varız!” çağrılarına ses olma fırsatı buluyor.