Basın Bültenleri

Bültenler

Daha fazla yükle
Mayıs 2016

Berko İlaç, Yeni Doğan Ünitelerini Ziyaret Ediyor

30 yılı aşkın süredir “Sağlıklı Yarınlara” vizyonuyla toplum sağlığına katkı sağlayan Berko İlaç, sosyal sorumluluk alanında projeler üretmeye ve insana dokunmaya devam ediyor. Özellikle bebek ve çocuk sağlığına odaklanana Berko İlaç, “Hoş Geldin Bebek” projesiyle yeni doğan ünitelerini ziyaret ediyor.

Bebek ve çocuk sağlığının gelişimine katkı sağlayan Berko İlaç, anne-babaların bebeklerini kucaklarına aldıkları özel günlerini biraz daha özel kılmak adına “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında yeni doğan ünitelerini ziyaret ediyor. Ziyareti sırasında minik hediye kutularıyla anne-babaların ilk günlerini kolaylaştırmayı amaçlayan Berko İlaç, hediye kutularında yer alan ve annelerin ilk günlerinde en büyük yardımcıları olacak Zinco Damla (Doğal ve bitkisel gaz giderici damla), ACD3 Damla (ACD vitaminleri) ve Tonimer Lab Tek Dozluk Flakon (Steril izotonik deniz suyu) ürünleri bulunuyor. Aynı zamanda hediye kutularında, Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran’ın “Hoş Geldin Bebek” isimli şiiri ve minik bebekler için küçük bir oyuncak yer alıyor.

Hastanelerin yeni doğan ünitelerini ziyaret eden Berko İlaç yöneticileri ve çalışanları, hem ailelerin heyecanlarını paylaşıyor hem de “Hoş Geldin Bebek” hediye kutularıyla ailelere minik bir katkı sağlamayı hedefliyor. Çok duygulu ve pozitif anların yaşandığı projede, Berko çalışanları da mutlu anlara tanıklık etmenin motivasyonunu yaşıyor.