Basın Bültenleri

Bültenler

Daha fazla yükle
Mayıs 2017

Dermatoloji Köprüsü Toplantıları Başarıyla Tamamlandı

Berko İlaç ve AHEF (Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu) iş birliği ile “Dermatoloji Köprüsü – Deri Bakımı ve Çinko, Sık Görülen Deri Hastalıkları” konulu toplantılar serisinin sonuncusu Balıkkesir’de gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 14 ilde gerçekleştirilen toplantılarda, toplamda 750 aile hekimine ulaşıldı.

Dermatolojik hastalıkların tanı ve tedavileri konusunda aile hekimlerinin bilgilendirilmesinin amaçlandığı toplantılarda dermatolojik hastalıklarda sistemik ve topikal çinkonun faydaları aile hekimlerine aktarıldı.

Berko İlaç ve AHEF işbirliği ile “Dermatoloji Köprüsü – Deri Bakımı ve Çinko, Sık Görülen Deri Hastalıkları” konulu toplantılar serisinin sonuncusu Balıkesir’de gerçekleştirildi. İlkinin geçtiğimiz yıl ekim ayında İstanbul’da gerçekleştirildiği Dermatoloji Köprüsü Toplantıları’nda bir araya gelen aile hekimlerine, dermatolojik hastalıkların tanı ve tedavileri konusunda bilgiler aktarıldı. Ayrıca dermatolojik hastalıklarda sistemik ve topikal çinkonun faydaları konusunda da aile hekimleri bilgilendirildi.

Toplamda 14 İlde 750 Aile Hekimi’ne Ulaşıldı

Dermatoloji Köprüsü Toplantıları, Türkiye genelinde 14 ilde gerçekleştirildi. Sırasıyla; İstanbul, Bursa, Adana, Ankara, Artvin, Şanlıurfa, Antalya, Mardin, İzmir, Ordu, Kayseri, Edirne, Denizli ve Balıkesir’de gerçekleştirilen toplantılarda, toplamda 750 aile hekimine ulaşıldı.

Berko İlaç Dermatoloji Ürün Portföyüne Değinildi

Deri bakımı ve dermatolojik hastalıklar ile ilgili güncel bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, Berko İlaç ürün portföyünde yer alan çinko içerikli ürünlerle ilgili bilgiler hekimlere aktarıldı.